Access Consiousness – The Bars

Access BarsTM

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die door zachte aanraking de  energetische banen laten stromen waardoor blokkades in je lichaam opgelost worden . Deze punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in jouw leven.

Na de aanraking van deze punten kun je meer ruimte in je hoofd en in je lichaam ervaren. De overbodige ballast heb je losgelaten.

Het is een ongelooflijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Access BarsTM  heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid , gewicht, relaties, angst, stress en zoveel meer.

Access BarsTM  is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

Het woord BARS  kun je vertalen met ‘banen’. Deze banen verbinden de 32 punten die energiebanen vormen door en op het hoofd. Door aanraking worden deze banen geactiveerd waardoor spanning tot ontlading kan komen. Het verandert de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen.

De ontlading van spanning kun je vergelijken met de defragmentatie van de harde schijf van de computer.  Overbodige bestanden en programma’s worden verwijderd.

Na een behandeling voel je je op zijn minst ontspannen en rustig. De nawerking van de behandeling kan nog enkele weken duren.

Volg mij op Facebook

Contact

E-mail: 
info@destillestroom.nl

Telefoon:
045-5640522
06-44418609

Links

Kijk ook eens op:
www.pijnindeonderrug.com

Behandeladvies

Gratis en vrijblijvend advies

Zorgverlener

Mijn achtergrond

Locaties

Locaties en routebeschrijving